Büszkeségeink az OB-I-ben

http://csvvse.hu/?p=720

2014. március 1-jén újabb csongrádi vízilabdás mutatkozott be az OB-I.ben A Szentesi VK – Szeged mérkőzésen. Bodor Csanád a mérkőzés 2. percében állt be először, remekül védekezett és nagyon hasznos tagja volt a fiatal csapatnak. Nagy Viktor csak bravúrral védte ki helyzetét.
Boros Krisztián először lett benevezve és a negyedik negyed közepén lehetőséget kapott a kapuban. Először Decker Attila, majd Szivós Márton lövéseit védte, és a többi szegedi kitűnőség sem tudta felavatni kapuját!!! Hatalmas tapsot kapott a népes szurkolóseregtől és joggal veregették meg vállát a társai a mérkőzést követően, ahol csak 3 góllal maradt alul a Szentes.
Velük együtt már NÉGY ELSŐOSZTÁLYÚ JÁTÉKOSUNK van (fb): Csanád Bodor, Krisztián Boros, Áron Káris és Zoltán Szabó.
Fantasztikus élmény látni a fiainkat világbajnokok ellen játszani és jól játszani! Büszke lehet rájuk Csongrád és Tömörkény! Utóbbi település fia Káris Áron aki történelmet ír azzal, hogy ő a település első OB-I-es vízilabdása!
Nem sokszor érzékenyülök el, de ezek a pillanatok azok, amelyre minden edző vágyik. Remek érzés, amikor a Szentesiek megveregetik a vállamat és gratulálnak a fiaink teljesítményhez.

URAIM! NAGYON BÜSZKÉK VAGYUNK RÁTOK ÉS SOK SIKERT KíVÁNUNK NEKTEK!!!

A csongrádi medence építésével kapcsolatban rengeteg segítséget kapunk, sok szülő tevékenykedik és egyre több helyi cég állt már mellénk és remélem, hogy sikerül összegyűjteni a hiányzó pénzt és megépíteni és tehetséges gyermekeink szülővárosukban is bemutatkozhatnak.

HAJRÁ CSONGRÁD!


Szóljon hozzá!