Újabb Diákolimpia bajnoki címnek örülhetünk!!!

http://csvvse.hu/?p=813

A csongrádi vízilabda utánpótlás ismét bebizonyította, hogy tehetséges fiatalok bontogatják szárnyaikat kis Tisza parti városban. A Csongrád Városi Vízilabda SE neveltjeiből összeállított iskolai csapatok korábban már 3 alkalommal bizonyultak a legjobbaknak az országban, valamint több dobogós helyezésnek is örülhettek.
A június 10-11.-én Kecskeméten megrendezett 2014/2015 évi Országos Suli Póló Diákolimpia döntőjében a Batsányi János Gimnázium és Szakközépiskola, valamint az Ének-zenei Általános Iskola csapatai képviselték a várost.
A különböző szintű területi előselejtezőkben országosan 280 csapat vett részt, s Kecskemét harmadszor adott otthont a finálénak. A szerdai viadalon a 2002-2003-as születésűek korosztályában a legjobb fiú (15) és leány (4) csapatok küzdöttek a helyezésekért. A fiúk mezőnyében a csongrádi Batsányi János Gimnázium és Szakközépiskola minden mérkőzését megnyerve szerezte meg a bajnokoknak járó trófeát, második lett a szentesi Kiss Bálint Általános Iskola csapata, míg a dobogó harmadik fokára a Szegedről érkezett Tisza-parti Általános Iskola diákjai állhattak fel.

2015 sulipolo gyoztesek
2002-2003-as Csapat tagjai: Kovács Máté, Gulyás Gergő, Víg Dániel Tyukász Máté, Fűri Gergő, Havasi Balázs, Hegedűs Levente, Szarvas Dávid, Kátai-Benedek Máté (Edzőjük: Huszka Károly)

A Suli Póló Diákolimpia Országos döntője csütörtökön a 2004-2005-ös, illetve a 2006-2007-es születésűek viadalával folytatódott, ahol a csongrádi Ének-Zene Általános Iskola csapata az előkelő negyedik helyen végzett.
2015 sulipolo kicsik
2004-2005-ös Csapat tagjai: Batka Bence, Batka Balázs, Hegedűs Gerda, Tyukász Anna, Somodi Rebeka, Pusztai Lóránt, Kókai Laura, Szvoboda Barnabás, Horváth Erik, Kiss Márk (Edzőjük: Tari László)

Szóljon hozzá!