GŐZERŐVEL KÉSZÜLNEK A CSONGRÁDI PÓLÓSOK A KÖVETKEZŐ BAJNOKI SZEZONRA!

http://csvvse.hu/?p=817

GŐZERŐVEL KÉSZÜLNEK A CSONGRÁDI PÓLÓSOK A KÖVETKEZŐ BAJNOKI SZEZONRA!

Eredményes bajnoki szezont tudhat maga mögött a Csongrád Városi Vízilabda Sport Egyesület. Csapataik 5 korosztályos országos bajnokságban szerepeltek az elmúlt évadban, több érmes helyezés mellett begyűjtve egy Diákolimpia Országos Bajnoki címet. A sorozatban a BJG –t képviselő csapat száz százalékos eredménnyel hozta haza a trófeát, amelyet korábban már 3 alkalommal hódítottak el elődjeik. A fiatalok közül többen lehetőséget kaptak a felnőtt OBII-es Országos Bajnokságban, ahol kiválóan helytálltak.
A sportolók a nyári szünetet 4 hetes alapozással kezdték, melynek helyszíne a Szentesi Üdülőközpont volt. A legfiatalabbaktól egészen az ifi csapatig mindenki lelkesen csinálta végig a kemény felkészülést, heti tíz vízi és szárazföldi edzéssel. Július közepétől 5 hét pihenőt kaptak a gyerekek, azonban ifjú pólósaink elhivatottságát jelzi, hogy ez idő alatt is nagyon sokan jártak át Szentesre, “egy kicsit dobálni, meccsezni”! Augusztusban edzőtáborba vonult a CSVVSE ifjúsági és serdülő csapata, amelynek helyszíne Tatabánya volt. Délelőtt úszás és szárazföldi edzés, délután elméleti és kétkapus edzéseken vettek részt a helyi csapat ellen. E két korosztály a gyermek csapattal kiegészülve szeptembertől – a korábbi évekhez hasonlóan – az Országos Bajnokságban fogja megmérettetni magát. A gyermek csapat a tervek szerint az őszi szünetben tartja összetartó edzőtáborát a bányászvárosban, ahol mindig szeretettel látják csapatainkat.
ifi, serdülő csapat
A képen az ifi csapat tagjai.

A fiatalabbak sem tétlenkedtek, a 2003-2006-os korosztály Kiskunfélegyházán töltött két hetet, ahol a napi kétszer két óra edzés mellett bőven jutott idő és lehetőség a játékra és csapatépítésre. A 2002, 2003, 2004-es korosztály a Vidék Bajnokságban indul, míg a legfiatalabbak a Bébi Bajnokságban mutathatják meg tudásukat. Ősszel is folytatóik a felkészülés, a sportolók napi rendszerességgel járnak át az Egyesület által biztosított busszal Szentesre. Bár a Szentesi VK és az Üdülőközpont is mindent megtesz, hogy megfelelő körülményeket biztosítsanak, azért ez nem hazai pálya. Reméljük hamarosan a Csongrádi Fürdő is a vízilabdások meccseitől lesz hangos, és a tavaszi szezon mérkőzéseit már itthon, hazai vízben játszhatják pólósaink. A Csongrád Városi Vízilabda SE a fürdő megnyitásakor azonnal újraindítja előkészítő csoportjaikat is, akik az új fedett tanmedencében végre az egész évben megfelelő körülmények között sajátíthatják el a sportág alapjait.
gyermek csapat KKfházán 2015
Képen a CSVVSE 2003-2005 korosztálya és edzőik.

Szóljon hozzá!