Volt egyszer egy fiú gyermek csapat (U14)…

http://csvvse.hu/?p=949
Talán Csongrád a legkisebb város Magyarországon, ahol a vízilabdát a szövetség is kiemelt figyelemmel kíséri. A kevés született gyermek miatt 6-7 évente van olyan korosztály, ahonnan több gyermekünk marad meg, ilyen a 2002 évben születettek társasága. Kivétel nélkül tehetséges, fogékony srácokról van szó, remek összetételben, minden poszton több ügyes játékossal. Edzőjük – Károly Huszka – a kezdetektől terelgeti őket és munkájának gyümölcse beérni látszik. A csapat már nem csupán a saját korosztályában (Gyermek U14), de a serdülők (U16) és az ifik (U18) között is hétről hétre bizonyítják, hogy érdemes velük foglalkozni. Hálás szerep ennyi fogékony, lelkes fiúnak edzést tartani és élmény velük mérkőzést játszani. Minden edző álma, hogy egyszer ilyen csapata legyen, akik példát mutatnak a fiatalabbaknak szorgalmukkal és alázattal segítik az idősebbeket. Ez a CSAPATSPORT lényege.
Gyermek fiú csapatunk – mely büszkén viseli a Vestfrost-Csongrád nevet – 6 forduló után 100 százalékosan vezeti a bajnokságát és remélhetően folytatódik sikersorozata egész szezonban.
A fiúk megérdemlik, hogy nevük külön is megjelenjen. A fotón balról jobbra): Gergő Fűri, Kornél Kupeczki, Kovács Máté (kapus és mezőnyjátékos), Zámor Szabó, Dávid Szarvas (kapus és mezőnyjátékos), Pálinkó Péter, Máté Kátai, Kovács József, Máté Tyukász, Zetkó Szabolcs, Richárd Kovács, Bence Gyovai, Batka Balázs, Levente Hegedűs. Lemaradt Gulyàs Gergő…
Hajrá Csongrád!
gyermek_vestfrost

Szóljon hozzá!